fredag 2 januari 2009

Israel-Hamas krig !

En dag efter Israels bombningar dödade en högt uppsatt ledare för den militanta islamistiska gruppen Hamas så bombade stridsflyg Gaza under natten och tidig fredag och träffade vissa mål, såsom myndigheter som redan hade skador sedan tidigare bombningarna.

Israel säger att deras kampanj är utformade för att förstöra möjligheterna för Hamas militanta brand raketer i södra Israel. Men Hamas tjänstemän sade att flera missiler var sparken på fredag. Det fanns inga nya rapporter om israeliska offer.

Palestinierna vars utländska familjer evakuerades sagt om 300 makar palestinier, däribland kvinnor från Ryssland, Rumänien, Ukraina och Västeuropa, började lämnar tidigt på fredagen med hjälp av diplomater från dessa länder.

Israel har sin rätt att försvara sig mot islamistiska terrorister men inte att döda civila, samtidigt Hamas har börjat kriget, de vägrar erkänna Israels existens och de är blodstörstiga. Israel måste ta det lugnt också för nu väcker de missnöjje runt hela världen för att de bombar civila och barn, de har visat hemska bilder.

Man måste släppa de ockuperade områdena och låta Palestinierna vara, men även då måsta man hålla hård kontroll över Palestiniernas politiska rörelser.


FRED I JUDALAND

Inga kommentarer: