lördag 14 februari 2009

Israel tillrättavisar Turkiet om folkmordet 1915 och kurderna !


I en intervju häromdagen för tidningen Haaretz sade den israeliske arméchefen generalmajor Avi Mizrahi att Erdogan "borde ha sett sig själv i spegeln" innan han kritiserade Peres, och att Turkiet inte har rätt att kritisera ockupationen av palestinsk mark så länge det finns turkiska soldater på norra Cypern. Mizrahi anklagade också Turkiet för att förtrycka sin kurdiska minoritet och för att ha utfört folkmord på armenier på 1910-talet.
KÄLLA- SVD


Där fick du Erdogan, du måste förstå vad du gör mot minoriteterna i ditt egna land, du förtrycker, ockuperar och förföljer.. ska du anklaga Israel för att göra samma sak?
Israel bekämpar terrorist istlamister, du bekämpar ursprungsbefolkningen?
Vad gör dig bättre?


2 kommentarer:

Kungen sa...

Kör hårt Israel... Som man säger i Sverige. "Det är bara och kapa vid fotknölarna". ;)

Anonym sa...

Allt är turkarnas fel. Precis allt. Det fanns aldrig några turkiska offer vid det ottomanska imperiets upplösning, inga taschnakmördare som med ryska vapen mördade turkar. Så jävla trötsamt med dessa onyanserade tankar av detta slag på både turkiskt och armeniskt håll. Hoppas verkligen det kommer ett erkännande från turkiet, men frågan är när armenier ska erkänna sin aggressiva nationalism och vilka konsekvenser den hade under det tidiga 1900-talet. Och när får vi från kurdiskt håll höra om hur kurder förtrycker varandra med sitt primitiva och klanbaserade samhällssystem?
Vänligen från en turk med klor och horn på huvudet.